Hammas Huippu

Olemme 100% hämeenlinnalainen ketjuihin sitoutumaton yksityinen hammaslääkäriklinikka. Tarjoamme sinulle korkealaatuista perushammashoitoa, sekä laaja-alaista erikoisosaamista vaativaa hammashoitoa kuten keraamisia paikkoja, laminaatteja, implanttihoitoja, purennan kuntoutuksia, invisalign-oikomishoitoja ja botuliinihoitoja hampaiden narskutteluun ja migreeniin. Joustavat aikataulumme mahdollistavat hoidon toteuttamisen sinulle sopivana ajankohtana. Jokaiselle potilaallemme tehdään henkilökohtaisesti räätälöity potilaan tarpeet huomioiva hoitosuunnitelma ja toteutus.

Pelkopotilaat voivat tulla klinikallemme luottavaisin mielin. Kerro jos hammashoito pelottaa sinua, pelonhoidon menetelmiä on aina lääkkeettömistä hoitokeinoista anestesiahammashoitoon asti. Henkilökuntamme on koulutettu hoitamaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Linkki artikkeliin. Käytössämme on myös erittäin kokenut anestesiatiimi jolloin hoidot voidaan toteuttaa sedaatiossa tai kokonaan nukutettuna.

Vastaanotoltamme löytyy markkinoiden laadukkain kartiokeilakuvantamislaite, 3d-printterit, cerec-jyrsin ja Suomen ainoa 3d-mikroskooppi. Hämeen Sanomien artikkeli klinikastamme (linkki). Laaja-alainen digitaalitekniikoiden apuna käyttäminen mahdollistaa vaativienkin hoitojen toteuttamisen kustannustehokkaasti ja ennustettavasti. Varaa hoitoarvio-käynti ja tule kuulemaan lisää. Vastaanottomme toimii myös digitaalisenhammashoidon koulutustilana, jossa koulutamme hammaslääkäreitä niin Suomesta kuin ympäri maailmaa.

Myös henkilökuntamme kouluttautuu jatkuvasti ja tällä hetkellä teemme kliinistä väitöskirjaan tähtäävä tutkimusta ohjatuista 3d-ohjatusta implantoinista (linkki) josta Marko ja Katariina Ahonen voittivat Sirona World summit tourin Nizzan 2017 pääpalkinnon. Ossi Vuola tutkii myös digitaalitekniikoita hammaslääketieteessä joista pääprojektina tällä hetkellä on printattujen implanttiohjaimien tarkkuustutkimus.