Hammas Huippu

Olemme 100% hämeenlinnalainen ketjuihin sitoutumaton yksityinen hammaslääkäriklinikka. Tarjoamme sinulle korkealaatuista perushammashoitoa, sekä laaja-alaista erikoisosaamista vaativaa hammashoitoa kuten keraamisia paikkoja, laminaatteja, implanttihoitoja, purennan kuntoutuksia, invisalign-oikomishoitoja ja botuliinihoitoja hampaiden narskutteluun ja migreeniin. Joustavat aikataulumme mahdollistavat hoidon toteuttamisen sinulle sopivana ajankohtana. Jokaiselle potilaallemme tehdään henkilökohtaisesti räätälöity potilaan tarpeet huomioiva hoitosuunnitelma ja toteutus.

Pelkopotilaat voivat tulla klinikallemme luottavaisin mielin. Kerro jos hammashoito pelottaa sinua, pelonhoidon menetelmiä on aina lääkkeettömistä hoitokeinoista anestesiahammashoitoon asti. Henkilökuntamme on koulutettu hoitamaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Käytössämme on myös kokenut anestesiatiimi jolloin hoidot voidaan toteuttaa sedaatiossa tai kokonaan nukutettuna.

Meidän vastaanottomme vahvuus on suomen laajin diagnostinen laitteisto ja mahdollisuudet havainnollistaa sekä hoitaa hampaiston ongelmia digitaalisin keinoin. Sitoudumme toimimaan jokaisen asiakkaan kohdalla eettisesti kokonaistilanne huomioiden.

Vastaanotoltamme löytyy markkinoiden laadukkain kartiokeilakuvantamislaite, 3d-printterit, cerec-jyrsin ja Suomen ainoa 3d-mikroskooppi. Laaja-alainen digitaalitekniikoiden apuna käyttäminen mahdollistaa vaativienkin hoitojen toteuttamisen kustannustehokkaasti ja ennustettavasti. Varaa hoitoarvio-käynti ja tule kuulemaan lisää. Vastaanottomme toimii myös digitaalisenhammashoidon koulutustilana, jossa koulutamme hammaslääkäreitä niin Suomesta kuin ympäri maailmaa.