Henkilöstö

Vastaanottomme tavoitteena on tarjota sinulle korkealaatuista suunterveydenhoitoa ilman pelkoa. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi klinikallemme. Olemme sitoutuneet tekemään kaikkemme että hoitokäyntisi sujuisi mahdollisimman miellyttävästi.

Henkilökunta

 

Hammaslääkärit

Katariina Ahonen

Katariina@hammashuippu.fi

Hoidan mielelläni kaikenikäsiä potilaita. Teen perushammashoitoja, sekä myös erikoisosaamista vaativaa hammashoitoa.

Erityisosaamisenani on suukirurgia ja teen laajasti kaikkea, perinteisistä hampaan poistoista aina implantti ja mikrokirurgiaan asti. Lisäksi olen jatkokouluttautunut botuliinipistoksiin, joita käytän purennallisten kiputilojen ja migreenin hoitoon.

Marko Ahonen

Marko@hammashuippu.fi

Kliinisenä erityisosaamisenani on uudella digitaalitekniikalla toteutetut keraamiset paikat, proteetiikka, purennan kuntoutukset, kalvo-oikominen ja esteettinen hammashoito.

Jatkokoulutan muita hammaslääkäreitä oman koulutusyrityksen kautta yli 200 tuntia vuodessa Suomessa ja ympäri maailmaa. Luennoin myös yliopistoissa digitaalitekniikan käytöstä hammashoidossa.

Tämän lisäksi tykkään tehdä perushammashoitoa ja hoitaa särkypotilaita.

Riikka Vikstedt
Riikka@hammashuippu.fi

Teen monipuolista kokonaishammashoitoa. Erityisosaamiseni ovat vaativat juurihoidot. Hoidan mielelläni myös särky- ja pelkopotilaita sekä lapsipotilaita. 

 

Ossi Vuola
Ossi@hammashuippu.fi

Hoidan kaikenikäisiä asiakkaita ja teen laajasti sekä perushammashoitoa että erikoisosaamista vaativaa hoitoa. 

Erityisosaamiseni on uudella digitaalitekniikalla tehdyt keraamiset paikat, proteettiset hoidot ja implanttihoidot. Teen myös suukirurgisia toimenpiteitä vaativista hampaanpoistoista implanttien asennukseen. 

Potilastyön lisäksi jatkokoulutan hammaslääkäreitä digitaalitekniikkoihin ympäri Suomea. 

Raita Pohjola
Raita@hammashuippu.fi

Teen monipuolisesti perushammashoitoa kaiken ikäisille potilaille. Hammashoitopelon hoito on lähellä sydäntäni. Olen erityisen kiinnostunut ienongelmien hoidosta ja digitaalitekniikalla toteutettujen keraamisten hammaskruunujen valmistamisesta. Pyrin hoitotilanteessa rentoon, rauhalliseen ja potilasta kuuntelevaan tunnelmaan.

Kia Orhanen

Teen kattavasti perushammashoitoa ja protetiikkaa (mm. keraamiset paikat ja kruunut, irtoproteesit ja implantit). Esteettinen hammashoito on lähellä sydäntä. Minulla on myös hammasteknikon koulutus, mikä antaa lisänäkemystä erityisesti protetiikkaan. Vastaanotollani pyrin rentoon ja asiakaslähtöiseen kohtaamiseen. Hoidan mielelläni kaikenikäisiä potilaita, myös pelko- ja särkypotilaita.

 

Olli Siirola

Teen monipuolisesti hammashoitoa aina yksittäisistä vaivoista laajempiin hampaiston kuntoutuksiin. Pyrin löytämään asiakkaalle yksilöllisesti parhaan hoitovaihtoehdon, tavoitteena terve, toiminnallisesti hyvä ja kestävä purenta. Henkilökohtaisena mielenkiintona kiinteä protetiikka ja pienet kirurgiset toimenpiteet, kuten viisaudenhampaiden poistot. Rauhallisesti, vailla yllätyksiä ja kipua, tavoitteena hymyilevä asiakas.

 

 

Suuhygienistit

Mira Neste
Mira@hammashuippu.fi

Suuhygienistin palvelut ja hampaiden valkaisut

 

                  

                                    Anniina Erkkilä

                               info@hammashuippu.fi

          Suuhygienistin palvelut ja hampaiden valkaisut

 

 

Hammashoitajat

Heidi Piispanen
Info@hammashuippu.fi

Marjo Seppänen
Info@hammashuippu.fi

                  

Sari Hiittu
Info@hammashuippu.fi

                          

Laura Auvinen
Info@hammashuippu.fi